Palma poziva Đilasa,Tepićevu i Radosavljevića na poligraf

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 13:01

Palma poziva Đilasa,Tepićevu i Radosavljevića na poligraf

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, potpredsednicu Marinku Tepić, kao i Branislava Radosavljevića, za koga kaže da je funkcioner SSP i "zaštićeni svedok", da idu na polograf.

"Neka oni kažu zašto me napadaju, poligrafista neka sastavi pitanja, posle toga da idem ja na poligraf i da pre toga potpišemo da ko ne prođe ide u zatvor", rekao je Marković u Skupštini Srbije.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je SSP nazvao milijarderskom partijom, a Mariniku Tepić "Đilasovom radnicom", jer je zaposlena u njegovoj firmi.

"Miljarderska partija Đilasa koji je dao sebi slobodu i svojoj radnici Mariniki Tepić da me napadnu, da kažu kako se zavode maloletnice i evo kako izgleda taj njihov 'zaštićeni svedok' koji je istog dana bio na proslavi dve godine Đialsove milijarderske partije i posle proslave u istom džemperu je skremblovan glas i sakriveno lice da napadne mene i moj grad Jagodinu", rekao je Marković.

"Kažu, plaši se od Palme, pa sakrio lice, a ne plasi se da uđe u RTS", dodao je Marković i kazao da je taj "zaštićeni svedok" upadao u zgradu javnog servisa, navodeći da postoje fotografije koje o tome svedoče.

"Inače on se zove Branislav Radosavljević, koji je bio kod Vuka Jeremića, pa je otišao kod Đilasa, a Đilas mu nije kupio dva džempera", kaže Marković.

On je podsetio da je sam otišao u Tužilaštvo i prijavio se, a na pitanje Marinike Tepić zašto nije protiv njega podneta prijava, odgovorio da sve to što ona govori treba da se dokaže.

"Vi morate da dokažete to što pričate, koja su to lica, gde se desilo, da se podigne prijava posle. Pozivam nadležne organe da rade po zakonu i da u zatvor idem ja ili ona", rekao je Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Palma pozvao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na poligraf

Izvor: Danas, 21.Apr.2021

Šef poslaničke grupe Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković pozvao je danas predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, potpredsednicu te stranke Mariniku Tepić i "zaštićenog svedoka Đilasove partije Branislava Radosavljevića" da idu na poligraf povodom tvrdnji SSP o podvođenju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.