Palma: Brnabićeva je dama, LGBT zloupotrebili inauguraciju

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Brnabićeva je dama, LGBT zloupotrebili inauguraciju

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da iz poznatih razloga ne može da glasa za mandatarku Anu Brnabić.

On je dodao da poslanici njegove partije i on nemaju ništa lično protiv kandidatkinje za premijera.

“Ovu državu smo od 2008. godine gradili Dačić i ja, zahvaljujući nama je napravljena proevropska vlada, bilo je teško, ali nismo pogrešili“, rekao je Marković.

Dodao je i da je on podržao Aleksandra Vučića na predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima, kao i da je govorio na četiri od deset mitinga.

“Bio sam na inauguraciji, bio sam i na inauguraciji Donalda Trampa, više bitnih ljudi, u odnosu na broj stanovništva, bilo je kod Vučića nego kod Trampa, ali su onda sutradan pripadnici LGBT zloupotrebili inauguraciju i napravili miting. Sve što želite da radite, radite u četiri zida... Mislili su da će svi da se bave gej paradom, zvali su me novinari, uopšte nisam hteo da komentarišem“, naveo je Marković.

Istakao je i da je za njega Ana Brnabić dama i je to stav njega i “njegovih drugova iz Jedinstvene Srbije“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.