Palma: Basta je moje najveće neprijatno iznenađenje

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 12:37

Palma: Basta je moje najveće neprijatno iznenađenje

Beograd -- Lider JS i poslanik Dragan Marković Palma rekao na sednici Skupštine Srbije da je ministar privrede Rade Basta "njegovo najveće neprijatno iznenađenje".

Marković je na sednici Skupštine o smenjivanju Baste s mesta ministra rekao da je njega na tu funkciju kandidovala Jedinstvena Srbija, jer je verovala da je on "timski igrač".

"Lično sam mu rekao da me razočarao. Mislio sam da će, kao čovek koji se bavio sportom i bio sportski radnik, Basta imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fleksibilnost i da je timski igrač, jer sam se i sam bavio sportom i znam da su sportisti timski igrači. Međutim, očigledno sam pogrešio", rekao je Marković.

On je dodao da je nekoliko puta zvao Bastu i rekao mu da ne govori stvari koje su u suprotnosti sa zvaničnom politikom Vlade.

"Svaki put mi je odgovorio sa: 'Neću šefe!', ali je na kraju ipak uradio po svom", objasnio je Marković.

Poslanici danas razmatraju predlog premijerke Ane Brnabić da Basta bude smenjen jer je u javnosti iznosio stavove suprotne zvaničnoj politikci Vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.