Paljenjem korova izazvao požar u auto-otpadu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paljenjem korova izazvao požar u auto-otpadu

PRIJEDOR - Lice čiji su inicijali M.J. (59) osumnjičeno je da je u Poljavnicama kod Novog Grada zapalilo korov, prilikom čega je došlo do nekotrolisanog širenja vatre koja je zahvatila unutrašnjost auto-otpada u kojem su u potpunosti izgorjeli polovni dijelovi vozila.

Policiji u Novom Gradu juče oko 11.00 časova prijavljen je požar na unutrašnjem dijelu auto-otpada privatnog vlasništva, a lokalizovali su ga pripadnici Vatrogasne jedinice Novi Grad.

Uviđajem je utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da su u ranim jutarnjim časovima radnici Željeznica Republike Srpske radili na uništavanju korova uz prugu na relaciji Novi Grad – Dobrljin, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor.

Materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naložio je da se, po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, dostavi izvještaj protiv M.J. o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.