Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palestinski borci izginuli dok su spremali bombu

GAZA - Palestinska esktremistička grupa Islamski džihad saopštila je da su njena četiri borca poginula prilikom slučajne eksplozije tokom "priprema".

Agencija Reuters objašnjava da se "pripreme" obično odnose na pravljenje eksplozivnih naprava koje se koriste u napadima na Izrael.

U saopštenju ekstremističke grupe navodi se da "žale za svojim borcima koji su mučenički poginuli tokom priprema", prenosi Reuters.

Ministarstvo zdravlja Gaze potvrdilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je da su u eksploziji četiri osobe izgubile život.

Portparolka izraelske vojske potvrdila je da eksplozija nije izazvana izraelskim napadom, što su tvrdili ljekari na licu mjesta.

"Protivno postojećim navodima, mogu da vam kažem da izraelske Oružane snage nemaju podataka o sopstvenim dejstvima na području oko Rafaha", rekla je portparolka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKSUZ TERORISTI: Islamisti greškom aktivirali eksploziv, četvorica poginula

Izvor: Kurir, 14.Apr.2018

Palestinska esktremistička grupa Islamski džihad saopštila je da su njena četiri borca poginula prilikom slučajne eksplozije tokom "priprema".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.