Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Dec.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palestina upozorava da će tužiti Izrael za ratne zločine

Viši palestinski zvaničnik upozorio je da će vlasti  Zapadne obale tužiti Izrael za ratne zločine, ako ova zemlja ne prekine gradnju naselja. Izrael je najavio veliku gradnju naselja nakon što je Generalna skupština UN priznala de fakto palestinsku državnost. Palestinski zvaničnik Nabil Šat  rekao je sinoć da su "mnoge zemlje" apelovale na Palestinsku upravu da ne koristi svoj novi status za podizanje optužnice za ratne zločine protiv Izraela kod Međunarodnog krivičnog ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Optužba za ratne zločine protiv Izraela

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2012

RAMALA - Viši palestinski zvaničnik upozorio je da će vlasti Zapadne obale tužiti Izrael za ratne zločine, ako ova zemlja ne prekine gradnju naselja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.