Pala fasada kod Palate Albanije

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pala fasada kod Palate Albanije

Fasada sa zgrade pored Palate Albanije, danas je oko 10 časova, pala na pešački deo ulice, ispred Chimney poslastičare. Prolaznici i ljudi koji su čekali autobus na obližnjoj stanici nisu povređeni.

- Strašno je da u centru padne fasada usred dana! Moglo je tu da bude dece, moglo je da bude svašta... - kaže Danijela Radeka, prodavačica na trafici koja se nalazi na par metara od mesta na kom je pala fasada.

S obzirom na to da se u oktobru obrušila fasada u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novom Sadu i zamalo pala na majku sa detetom, građani su s razlogom zabrinuti.

- Puno po Beogradu pada fasada, to je očigledno. Svaki dan se mogu videti ove ograde i natpis ‘Fasada pada’ i ne čini se ništa za ove popravke. To može da bude jako opasno: sad čovek mora da razmišlja kako će i kuda da prolazi i da uvek ima na umu da će mu pasti na glavu neka fasada ili sneg - kaže Slavko Vještica, koji je ovde prošao neposredno nakon pada fasade.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.