Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistanski talibani prete: Sledeća meta je Indija

Grupa Džamat-ul-Ahrar, frakcija pakistanskih talibana koja je preuzela odgovornost za samoubilački napad izvršen na pakistansko-indijskoj granici, zapretila je u sredu da će izvršiti napade u Indiji.

Portparol grupe Ehsanula Ehsan rekao je da je Indija na meti narednog napada, upozorivši indijskog ministra Narendra Modija da njegova zamlja nije "izvan dohvata grupe", preneo je AFP.

"Ako možemo da napadnemo sa jedne strane granice, možemo i sa druge", upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Ehsan.

Tri grupe povezane sa pakistanskim talibanima - Džundula, Džamat ul-Ahrar i frakcija iz Južnog Vaziristana, preuzele su odgovornost za napad koji je izvršen pre tri dana na pakistansko-indijskoj granici u kome je poginulo 55 lica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.