Paketići za decu iz Zvečanske

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za decu iz Zvečanske

Delegacija Društva srpsko-azerbejdžanskog prijateljstva u Novogodišnjoj humanitarnoj akciji darovala najmlađe štićenike iz Centra za odojčad, decu i omladinu iz Zvečanske sa paketićima

BEOGRAD - Delegacija Društva srpsko-azerbejdžanskog prijateljstva danas je u Novogodišnjoj humanitarnoj akciji darovala najmlađe štićenike iz Centra za odojčad, decu i omladinu iz Zvečanske sa paketićima i provela vreme u druženju sa njima, poželevši im uspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i srećnu godinu. Događaju su prisustvovali i predstavnici ambasade Republike Azerbejdžana u Beogradu.

"Poklanjajući najmlađima od srca ove paketiće pokazujemo da prvo mislimo o njima i da želimo da im ulepšamo i "zasladimo" ove praznične dane. Ovo je prva u nizu prigodnih akcija koje naše Društvo realizuje u ovoj godini u lokalnoj zajednici, a planiramo i brojne druge humanitarne aktivnosti širom Srbije", rekao je tom prilikom predsednik Društva Zoran Sam.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Paketići za decu iz Zvečanske

Izvor: Danas, 14.Jan.2013

Društvosrpsko-azerbejdžanskog prijateljstva jučeje u Novogodišnjoj humanitarnoj akciji darivalopaketićenajmlađimštićenicimaiz Centra za odojčad, decu i omladinu iz Zvečanskeulice i poželelo im uspešnu i srećnu godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.