Pakao trajao godinama

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakao trajao godinama

Prvi put objavljena su imena osoba koje policija NSW tereti da su, navodno, odigrale ključnu ulogu u seksualnom zlostavljanju dece u Plavim planinama.

Na osnovu sudske dokumentacije, Tereza En Kuk (58), Jani Kuk Vilijams (29), Klarisa Meredit (23) i Pol Kristofer Kuk (52), kidnapovali su, zlostavljali i snimali sadistička silovanja tri nedužna dečaka tokom više godina, među kojima je bio i dečak star tri godine.

Sudija prekršajnog suda Stiven Kori odlučio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u četvrtak da odobri zahtev pet medijskih organizacija, koje su od Lokalnog suda u Penritu tražile ukidanje zabrane objavljivanja identiteta optuženih.

Svi su inače povezani sa školom cirkusa, kojom je upravljala Tereza Kuk, i bili su među sedam uhapšenih u ponedeljak nakon opsežne istrage koju je sprovela Jedinica za ispitavanje seksualnog nasilja nad decom.

Kako smo već pisali, u sudskim spisima opisana su šokantna i teška dela seksualnog nasilja nad decom, među kojima je da je Tereza davila jednog dečaka pre nego što je pokušala da ima seksualni odnos sa njim, dok je s drugim seksualno opštila tokom "krvavog rituala".

Njih četvoro se terete za ukupno 69 krivičnih dela, koja se odnose na napade, kidnapovanje i produkciju dečje pornografije.

Više različitih medijskih organizacija tražilo je tri dana dozvolu da publikuju imena optuženih, a njihov advokat Brajn Vrenč je na sve načine pokušavao da to spreči. Ipak, sudija Lokalnog suda u Penritu odbacio je njegov zahtev i dozvolio medijima da objave identitet.

Policija će pokušati da dokaže da je vlasnica cirkusa Tereza Kuk bila glavni inspirator optužene grupe, da je organizovala i učestvovala u napadima, da je zajedno sa bratom Polom i njenom kćerkom Kuk Vilijams u nezakonitom pritvoru držala troje nedužnih dečaka.

"Dejli telegraf" veruje da je Meredit Terezina kćerka. Policija je optužila ukupno sedam osoba sa čak 127 krivičnih dela, povezanih sa ponavljanim silovanjima i kidnapovanjem dečaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.