Pajtić Vučiću: A šta si ti radio u poslednjih 20 godina!? Navijao za kamen?

Izvor: Press, 03.Avg.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić Vučiću: A šta si ti radio u poslednjih 20 godina!? Navijao za kamen?

"Pita me Vučić šta sam radio poslednjih 100 dana. Pitam ja njega šta je radio poslednjih 20 godina, koliko mu je trebalo da shvati da je pao Berlinski zid? Navijao za kamen?" navedeno je u izjavi Pajtića koju je dostavila DS.

Pročitajte još:
"Sumanut pritisak Amerike na Srbiju da uvede sankcije! Nadamo se da ćete izdržati!"
Vučić: Udarili smo temelje za budućnost! Zadovoljan sam poštenjem i angažmanom Vlade!
"U Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada neki čovek gura kamen većina naroda navija za kamen! To ćemo da menjamo!"
   
To pitanje je odgovor na Vučićevu izjavu u Bačkom Gradištu, u kojoj je rekao da nema ništa protiv oštrih kritika vlade, ali ako dolaze od ljudi koji imaju kredibilitet, i zapitao šta je radio lider DS Bojan Pajtić u prethodnih 100 dana.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

I Pajtić ima pitanje za Vučića

Izvor: B92, 03.Avg.2014

Beograd -- Vlada Srbije se ne bavi građanima već samo sobom, kaže povodom 100 dana vlade predsednk Demokratske stranke Bojan Pajtić...Prvi čovek demokrata kaže da se u Srbiji teže živi, da nema investicija, a da je namera Vlade da rasporoda sve preostale resurse u bescenje"...Predsednik DS je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.