Izvor: N1 televizija, 10.Apr.2021, 08:10

Pajtić: Vučića ne može da pobedi niko iz opozicije, već samo neko van politike

Niko od aktivnih opozicionih političara u ovom trenutku ne može da pobedi Aleksandra Vučića, pa čak i da ga dovede do drugog kruga. Šansu za to bi imala osoba koja se trenutno ne bavi politikom, koja je izuzetno prepoznatljiva i popularna, koja poseduje dovoljno resursa da trči predsedničku trku i koja bi dobila podršku značajnijeg dela opozicije. To može biti umetnik, sportista ili neka druga javna ličnost, kaže u razgovoru za portal N1 nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pajtić: Vučića ne može da pobedi niko iz opozicije, već umetnik, sportista ili neka druga javna ličnost

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2021

Niko od aktivnih opozicionih političara u ovom trenutku ne može da pobedi Aleksandra Vučića, već samo neko van politike, kaže u razgovoru za N1 nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić..."Šansu za to bi imala osoba koja se trenutno ne bavi politikom, koja je izuzetno prepoznatljiva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.