Pajtić: U Srbiji vlada strahovlada

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: U Srbiji vlada strahovlada

Beograd - Zamenik predsednika Demokratske stranke i premijer Vojvodine Bojan Pajtić ocenio je da je u Srbiji na delu strahovlada i da se, "kad nevine ljude uhapsite i optužite za nešto za što nisu krivi", stvara opšta nesigurnost.

- Imate atmosferu u kojoj se različite struje unutar policije prepucavaju preko tabloida. Ne mogu mediji ni da sude, ni da tuže, ni da proganjaju ljude. To je neprihvatljivo - istakao je Pajtić u intervjuu za novi broj nedeljnika NIN.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je ukazao da pozitivne ocene koje iz međunarodne zajednice stižu Vladi Srbije teško da se odnose na slobodu medija i na ustavno i zakonito postupanje državnih organa.

- Čak je prilično tužno da EU mora da upozorava republičke vlasti na sve njihove ustavne obaveze - rekao je Pajtić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: U Srbiji vlada strahovlada

Izvor: Mondo, 03.Okt.2013

Zamenik predsednika Demokratske stranke i premijer Vojvodine Bojan Pajtić ocenio je da je u Srbiji na delu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.