Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Rekonstrukcija vlade pitanje dana

Predsednik vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da će rekonstrukcija pokrajinske vlade biti izvršena u narednih nekoliko dana, precizirajući da je rekonstrukcija pitanje dana, a ne pitanje nedelje, ili meseca.

"Sve ono što se pojavljivalo u medijima ovih dana, a tiče se personalnih rešenja nije tačno jer o personalnim rešenjima nismo ni razgovarali", rekao je Pajtić novinarima uoči početka sednice pokrajinske skupštine.

On je dodao da će rekonstrukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vlade biti izvršena na predlog koalicionih partnera u pokajinskoj vlasti - Lige socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratske stranke koje su po Pajtićevim rečima predložile da imaju veću participaciju u pokrajinskoj vlasti.

Na pitanje novinara da li je neko od koalicionih partnera DS, zahtevao da u budućoj rekonstruisanoj pokrajinskoj vladi ne bude sadašnji potpredsednik Dragoslav Petrović, Pajtić je ponovio da o personalnim rešenjima nije bilo reči i precizirao da takav predlog nije stigao ni od jednog koalicionog partnera.

Predsednik DS je rekao da će Skupština AP Vojvodine danas podržati predlog rebalansa pokrajinskog budžeta.

"Dve bitne stavke karakterišu predlog rebalansa. Prvo odustali smo od bilo kakvog zaduživanja i drugo uveli smo novi program finansiranja vantelesne oplodnje za drugo, treće, četvrto i svako naredno dete i to je prvi slučaj da se takva vantelesna oplodnja finansira, jer do sada se jedino finansiranja vantelesna oplodnja za prvo dete", rekao je Pajtić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Rekonstrukcija Vlade Vojvodine je pitanje dana

Izvor: Blic, 28.Okt.2014

Predsednik vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da će rekonstrukcija pokrajinske vlade biti izvršena u narednih nekoliko dana, precizirajući da je rekonstrukcija pitanje dana, a ne pitanje nedelje, ili meseca...- Sve ono što se pojavljivalo u medijima ovih dana, a tiče se personalnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.