Pajtić: Poziv je otvoren svima koji ne prihvataju postojeće stanje“

Izvor: Beta Video, 03.Apr.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Poziv je otvoren svima ``koji ne prihvataju postojeće stanje“

BEOGRAD - Predsednik DS Bojan Pajtić je odgovarajući na pitanje koje stranke će pozvati da učestvuju na mitingu DS-a zakazanom za 25. april u Beogradu, Pajtić je odgovorio da je poziv otvoren svima ``koji ne prihvataju postojeće stanje, koji imaju proevropsku orijentaciju i koji nedvosmisleno kažu da neće u koaliciju sa Vučićem``. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Živković stao uz Pajtića

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2015

NA mitingu protiv vlasti, zakazanom za 25. april na Trgu republike u Beogradu, demokratama će se iz opozicionog tabora zasada pridružiti samo Nova stranka Zorana Živkovića. - Sasvim je logično da, kao stranka opozicije, učestvujemo na mitingu koji je legitiman način borbe protiv vlasti. Opozicija,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.