Izvor: Istinomer.rs, 28.Okt.2020, 18:05

Pajtić: Licemerni su oni što osuđuju Orbana, a Vučića tapšu po ramenu

„Nema nikakve vesti u činjenici da imamo novu vladu, niti je vest da će u ovoj vladi biti više žena, koje neće odlučivati ni o čemu“, rekao je u intervjuu za podkast Istinomera „U mikrofon“ profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić. Ocenjuje i da se nalazimo u „autokratski vođenom društvu i državi i da je potpuno svejedno kakva će biti struktura naših zatvorskih čuvara“.
The post Pajtić: Licemerni su oni što osuđuju Orbana, a Vučića tapšu po ramenu appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Pajtić: Lavor zbog Gordane Čomić na mestu ministarke

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2020

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić je imenovanje Gordane Čomić za ministarku za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog kratko prokomentarisao - negativno..."Što se tiče izbora Gordane Čomić u Vučićevu vladu, rado bih ga prokomentarisao, ali nemam lavor pored...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.