Pajtić: Hoću na poligraf sa Vučićem, ali ne na Stefanovićev poligraf

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Hoću na poligraf sa Vučićem, ali ne na Stefanovićev poligraf

Predsednik DS Bojan Pajtić rekao je da je spreman da ide na poligraf sa premijerom Srbije, ali ne na poligraf ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Na konferenciji za medije javnosti se obratio i potpredsednik stranke Dragan Šutanovac, a tom prilikom pokazani su dokumenti za koje DS tvrdi da dokazuju da je pokušano zataškavanje afere “prisluškivanje”.

- Besmislene su optužbe Aleksandra Vučića da strani investitor reketira državu, to je nemoguće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << U ovom slučaju je ponašanje EMS izuzetno sumnjivo. Ponovo postavljam pitanje, ko me i zašto prisluškuje? Ja hoću na poligraf sa Vučićem, ali ne na Stefanovićev poligraf - zaključio je Pajtić.

On se osvrnuo i na reakciju kompanije CWP.

- Saopštenje kompanije CWP da Lidija Udovički nije radila kod njih je lažno - rekao je Pajtić i pokazao dokumenta u kojima stoji da se ona zvanično obratila Nikoli Petroviću.

Takođe, prokomentarisao je izjave ministra energetike i direktora EMS.

- Izjave Antića i Petrovića su takođe netačne jer ima dokumenata gde EMS zabranjuje pokrajinskom sekretarijatu da izda dozvolu za gradnju vetroparka. Ministarstva energetike, građevinarstva i finansija su se saglasile sa izgradnjom vetroparka i zato je Petrović dužan da objasni javnosti zašto EMS nije dao dozvolu za gradnju - dodao je Pajtić i pokazao dokumenat pomenutih ministarstava.

Šutanovac je zatražio da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavi transkripte.

- Ova afera je dobila utemeljenje u američkom Kongresu. DS će zatražiti da se u Skupštini Srbije oformi anketni odbor. Pozivamo ministra policije da javno objavi transkripte jer je rekao da ima pun kofer - rekao je Šutanovac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pajtić: Izjava Vučića da je neko pokušao da reketira državu besmislena

Izvor: Beta Video, 02.Okt.2015

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić kazao je da je poptpuno očigledno da je besmislena izjava premijera Aleksandra Vučiča da su američki investitiori reketirali državu „ ne može strani investitor da reketira državu, može samo neko iz državnih struktura da reketira investitora“....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.