Pajtić: Bregzit načeo Vučićevu koaliciju, trvenja oko Blera!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Bregzit "načeo" Vučićevu koaliciju, trvenja oko Blera!

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je u petak da je ishod referenduma u Velikoj Britaniji doveo do prvih pukotina u vladajućoj koaliciji i pre formiranja Vlade Srbije.

- Videli smo da je Dragan Marković Palma izneo otpužbe na račun Tonija Blera da je bio zagovornik bombardovanja Srbije, istovremeno je Bler i savetnik Aleksandra Vučića, i očigledno je došlo do prve pukotine u budućoj vladajućoj koaliciji - rekao je Pajtić.

On je rekao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << DS nastaviti da zagovara proces pridruživanja, što brži, jer žele evropsku i bogatiju Srbiju.

- Građani Velike Britanije su iskazali svoju volju, naše je ubeđenje da građani Srbije nemaju bolji put od pridruživanja EU, ni kad je u pitanju ekonomski, bezbednosni ni kulturološki aspekt pridruživanja - rekao je Pajtić i naveo da je Srbija deo prozapadne civilizacije i da je naše mesto u evropskoj porodici naroda.

  

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.