Padinska Skela: Osuđenik pobegao iz zatvora!

Izvor: S media, 02.Apr.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padinska Skela: Osuđenik pobegao iz zatvora!

Osuđenik J.D. pobegao je iz Odeljenja beogradskog Okružnog zatvora u Padinskoj Skeli, zbog čega su trojica pripadnika obezbeđenja suspendovana s posla, saopšteno je danas iz tog zatvora.

Kalinićev advokat: Ne verujem u bekstvo

Bekstvo spremalo 600 robijaša

Dačić: Saznaćemo ko je pomagao bekstvo Kalinića

Begunac, koji je prostorije zatvora uspeo da napusti oko 1.55 časova posle ponoći, pravnosnažnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << presudom je osuđen na 20 meseci zatvora zbog teške krađe, a kazna mu ističe 6. decembra.

Iz zatvora je istovremeno pokušao da pobegne i osuđenik S.D, ali je uhvaćen i vraćen u zatvorske prostorije.

Zbog bekstva osuđenog pokrenut je disciplinski postupak protiv trojice pripadnika službe za obezbeđenje, koji su do okončanja disciplinskog postupka udaljeni s posla.

U toku je istraga koju obavljaju ovlašćeni službenici Policijske uprave za grad Beograd, navodi se u saospstenju koje je potpisao upravnik tog zatvora Zvonko Grulović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.