Padaće još, nepogode i sutra!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padaće još, nepogode i sutra!

Na području Vojvodine, Beograda, južne i jugozapadne Srbije i u naredna dva sata biće oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, objavio je RHMZ.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

U Beogradu je nešto posle 17 sati počela da pada kiša, a u pojedinim delovima grada bilo je jačeg nevremena zbog čega je na nekim ulicama bilo više vode.

Republički hidrometerološki zavod izdao je ranije upozorenje, za danas i sutra, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jake pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada, u severnim i zapadnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda.

Kako se navodi na sajtu RHMZ-a, danas i sutra, nas očekuje nestabilno vreme sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavinom, koje će danas biti intenzivnije u severnim i zapadnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda.

Za sutra, RHMZ predviđa intenzivnije pljuskove i grmljavinu u centralnim i južnim krajevima zemlje, gde se očekuju i vremenske nepogode, u okviru kojih 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, grad i olujni vetar.

Zbog najavljenih nepogoda RHMZ je za danas izdao narandžasti meteoalarm za severne i zapadne delove Srbije, odnosno za Bačku, Banat, Srem, Beograd i Zapadnu Srbiju, a u ostatku zemlje, za koji je danas izdat žuti meteolarm, u utorak će takođe biti narandžasti.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UPOZORENJE RHMZ Kiša će padati naredna dva sata, najgora situacijua u Vojvodini i Beogradu

Izvor: Blic, 17.Jun.2019

Na području Vojvodine, Beograda, južne i jugozapadne Srbije i u naredna dva sata biće oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, objavio je RHMZ.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.