Pada temperatura, kiša ceo dan

Izvor: B92, 16.Okt.2013, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada temperatura, kiša ceo dan

Beograd -- U Srbiji će ujutru biti oblačno, sa temperaturom oko 10 stepeni, a u toku dana se očekuju kiša i lokalni pljuskovi, ponegde sa grmljavinom, i pad temperature.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, minimalna temperatura iznosiće od 10 do 14, maksimalna od 13 na severu do 20 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu se očekuje pretežno oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Vetar slab jugozapadni, od sredine dana u skretanju na severozapadni, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojačanje.

Temperatura pre podne oko 15, posle podne u padu.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u četvrtak biti sveže sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom.

Ujutru i pre podne na severozapadu, a do kraja dana i u ostalim predelima očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Krajem dana vetar će biti u slabljenju.

Zatim do kraja perioda preovladivaće sunčano sa maksimalnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti. Samo se na severu početkom naredene sedmice, uz prolazna naoblačenja, ponegde očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.