Pad profita Dojče banke

Izvor: Danas, 24.Okt.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad profita Dojče banke

Dojče banka saopštila je da joj je u trećem kvartalu ove godine neto profit umanjen za 65 procenata i iznosio je 229 miliona evra, ali prvi čovek banke Kristijan Zeving smatra da to neće biti problem, jer su troškovi značajno umanjeni, i procenjuje da će završni godišnji račun prvi put od 2014. biti u plusu. Članak Pad profita Dojče banke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je cena autoputa Pojate-Preljina skočila sa 500 miliona na 800 miliona evra

Izvor: Danas, 24.Okt.2018

Radovi na izgradnji auto-puta od Pojata do Preljina, u dužini od oko 110 kilometara, mogli bi da počnu već na proleće. Članak Zašto je cena autoputa Pojate-Preljina skočila sa 500 miliona na 800 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Slobodan pad „crvenih đavola“

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 00:31

Mančester junajted je baš zaređao s lošim igrama i rezultatima ispod klupskog renomea, a ono što njegove poklonike još više brine, užasava i plaši je to što se ne nazire ni tračak svetlosti za kojim bi "crveni đavoli" mogli da krenu iz tamnog vilajeta. Članak Slobodan pad „crvenih đavola“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.