Pacoli sutra u Novom Pazaru u privatnoj poseti?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli sutra u Novom Pazaru u privatnoj poseti?

Bedžet Pacoli će sutra najverovatnije boravitiu Novom Pazaru, ali u privatnoj poseti i u svojstvu običnog građanina, saznaje Tanjug.

Pacolija je, inače, BNV Sulejmana Ugljanina pozvalo u posetu u svojstvu ministra spoljnih poslova Kosova, koje Srbija, naravno, ne priznaje.

BNV zakazalo je, prema Tanjugovim informacijama, svečani prijem u popodne u svojim prostorijama, a nakon toga i tribunu u zgradi Skupštine opštine Novi Pazar, kojoj bi trebalo da prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Pacoli.

Nezvanično, u Novom Pazaru već boravi zamenik oficira za vezu Prištine u Beogradu.

Pacoli će, međutim, u Novi Pazar doći u svojstvu građanina, a ne ministra.

On je, inače, švajcarski državljanin i kao ministar nepostojevće države u Novi Pazar može da dođe jedino sa važećim švajcarskim pasošem.

Ugljanin je ranije pozvao Pacolija kao kosovskog ministra da poseti BNV i Novi Pazar, što su vlasti u Beogradu okvalifikovale kao najgrublju provokaciju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.