Pa on je živ, pojavila se fotografija FOTO

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 11:48

Pa on je živ, pojavila se fotografija FOTO

Jevgenij Prigožin je poslednji put viđen u javnosti na dan ustanka u Rostovu na Donu, a od tada se nije znalo gde se nalazi.

Nakon što je jednodnevna pobuna završena, predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je saopštio da je dogovoreno da Prigožin ode u Belorusiju.

Međutim, ne zna se ni gde je Prigožin otišao ni gde se sada nalazi. Kremlj je pre nekoliko dana potvrdio da su se nekoliko dana posle ustanka Putin i Prigožin sastali u Kremlju, a Prigožin je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa sobom poveo Vagnerovce.

Sada se pojavila fotografija koju su objavili ruski mediji. Prikazuje Prigožina kako sedi u krevetu u šatoru. Takođe možete videti da se ispod nje nalazi zemljani pod.

"Ruski mediji objavljuju navodno nedavnu fotografiju Prigožina u poljskom šatoru u (navodno) Belorusiji", piše Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog MUP-a.

Autentičnost slike nije potvrđena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prva fotografija Jevgenija Prigožina od pobune Vagnera: Sedi na krevetu u šatoru RAZGAĆEN i maše (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Jevgenij Prigožin je poslednji put viđen u javnosti na dan ustanka u Rostovu na Donu. Sada se pojavila na društvenim mrežama fotografija šefa Vagnera, ali nije poznato kada je nastala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.