PZ: Troje mrtvih, ubice u bekstvu

Izvor: B92, 08.Mar.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PZ: Troje mrtvih, ubice u bekstvu

Nepoznate osobe pucale su i usmrtile tri osobe danas oko 15 h u Prizrenu, potvrdila je za prištinske medije prizrenska policija.

"Policija je u početnom stadiju istrage, ali možemo potvrditi da su u ovom slučaju ubijene tri osobe", izjavili su za Koha.net iz Regionalne policije u Prizrenu.

Policija nije dala informacije u starosti žrtava niti o motivima koji su doveli do ubistva, dok su prištinski mediji objavili da je dvoje napadača pucalo u naselju u blizini prizrenske bolnice i da je moguće da se radi o sukobu koji su ranije imali.

Mediji takođe javljaju da policija ima informacije o ubicama, koji su za sada u bekstvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Troje ubijeno u Prištini

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2015

Nepoznate osobe usmrtile su tri osobe u Prizrenu, potvrdila je za prištinske medije prizrenska policija...Ubice su u bekstvu. Policija nije dala informacije o starosti žrtava, niti o motivima koji su doveli do ubistva, dok su prištinski mediji objavili da je moguće da se radi o ranijim sukobima...Mediji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.