Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTOVANJE IZ SNOVA Platila kartu samo 40 evra, a onda dobila CEO AVION za sebe

U avionu na letu iz Glazgova do Krita jedna žena bila je jedini putnik. Škotkinja Keron Griv, koja je kupila kartu za 50 dolara, uživala je u VIP servisu niskobudžetne britanske avio-kompanije Jet2.

@jet2tweets Amazing flight Glasgow to Heraklion yesterday I was the only passenger. Captain Laura and crew amazing, felt like a VIP all day! pic.twitter.com/q4CEkTf7Az

Griv je za više medija izjavila da se nadala da će dobiti mesto pored prozora, a kada je ušla u avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "boing 737", osoblje ju je obavestilo da nije došao niko osim nje. Svi je oslovljavali po imenu, kaže 57-godišnja žena, koja je u intervjuu za BBC opisala doživljaj kao "nestvarno" iskustvo.

Izabrala je mesto pored prozora u prvom redu, a kada je stjuardesa počela da je upoznaje s pravilima ponašanja u slučaju opasnosti, prasnula je u smeh.

- Čim smo sleteli, tutnuli smo mi kofere u ruke. Nisam morala da idem do mesta gde se preuzima prtljag, izjavila je za Telegraf.

Portparol kompanije Jet2 dao je komentar:

- Bio je to naš poslednji let ove sezone na toj liniji i nema ničeg čudnog u tome što je bilo malo putnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.