PUTNICI SNIMILI TRENUTAK EKSPLOZIJE MOTORA AVIONA: Letelica odmah počela da se trese! DRAMA NA NEBU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 06:50

PUTNICI SNIMILI TRENUTAK EKSPLOZIJE MOTORA AVIONA: Letelica odmah počela da se trese! DRAMA NA NEBU (VIDEO)

Avion je u tom trenutku protresla eksplozija i vidi se kako se trese u vazduhu pre nego što se snimak završi.

Užasnuti putnici snimili su dramatičan trenutak kad mlazni motor na njihovom avionu eksplodira tokom leta.

Putnici su leteli ka Meksiku u dvomotornom Erbasu A320 kad je iznenada nastala drama. Desni motor aviona je eksplodirao šaljući plamen unatrag prema repu.

Piloti su prinudno sleteli na aerodrom Puerto Valjarta gde su putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sačekali zamenski let.

Oglasila se i avio-kompanija Viva aerobus i saopštila da su dramu rešili njihovi piloti.

- Prema protokolima koji su uspostavljeni za ovu vrstu situacije i kao mera predostrožnosti, uz bezbednost svih putnika kao prioritet, posada je nastavila sa vraćanjem aviona na međunarodni aerodrom Puerto Valjarta i uspešno sletela u 4.29 sati popodne bez ikakvih nezgoda. Posle sletanja putnici su blagovremeno iskrcani i letelica je odvedena na pregled i održavanje. Žalimo zbog neprijatnosti koje je ova okolnost možda izazvala i ponovo potvrđujemo našu posvećenost bezbednosti na svakom od letova što je prioritet kompanije broj jedan - navodi se u saopštenju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.