PUTIN STAVIO TAČKU NA NAVODE! Ima i predlog za sastanak: Rusija nema planove za razmeštanje nuklearnog oružja u kosmosu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:10

PUTIN STAVIO TAČKU NA NAVODE! Ima i predlog za sastanak: Rusija nema planove za razmeštanje nuklearnog oružja u kosmosu!

Rusija nema planove za razmeštanje nuklearnog oružja u kosmosu.

Predsednik Rusije Vladimir Putin ponovio je na sednici Saveta bezbednosti Rusije da Moskva nema planove za razmeštanje nuklearnog oružja u kosmosu.

- Već smo razmotrili dezinformacije sa Zapada povodom navodnih naših planova o razmeštanju nuklearnog oružja u kosmosu. Kažem navodnih jer takve planove, kao što sam već rekao i kao što znamo, nemamo - rekao je Putin.

On je predložio da se na sastanku razmotre predlozi za neutralizaciju pretnji u kosmosu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.