PUTIN POMILOVAO ZELENSKOG: Evo šta mu je rusko pravosuđe stavljalo na teret

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 16:50

PUTIN POMILOVAO ZELENSKOG: Evo šta mu je rusko pravosuđe stavljalo na teret

Policija je nakon njegovog zločina rekla da je "izuzetna okrutnost" u ubistvu "šokirala čak i najokorelije detektive".

Ruski predsednik, Vladimir Putin, pomilovao je ubicu koji je zadavio svoju ljubavnicu, a potom samleo njeno telo u mašini za mlevenje mesa i ostatke bacio u toalet.

Dmitrij Zelenski (41), koji se preziva isto kao ukrajinski predsednik, Volodimir Zelenski, služio je 11-godišnju kaznu u zatvorskoj koloniji sa visokim obezbeđenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog ubistva svoje ljubavnice, 27-godišnje studentkinje, Tatjane Melehine, a pomilovan je zbog učešća u borbama u Ukrajini, piše Dejli mejl.

Policija je nakon njegovog zločina rekla da je "izuzetna okrutnost" u ubistvu "šokirala čak i najokorelije detektive".

- On nije samo raskomadao njeno telo, odvojio je meso od kostiju i samleo ga. Potom je samleveno mesto bacio u toalet u kanalizacioni sistem. Kosti je bacio u reku. To je bio njegova plan da sakrije ubistvo – rekao je policijski izvor, preneo je Metro.

Velika potraga je organizovana kad je Tatjanin otac prijavio njen nestanak. Zelenski, koji je iz Perma, priznao je na kraju da ju je ubio nakon svađe. Krio je od Tatjane da je oženjen i da ima ćerku. Kad je supruga Zelenskog saznala za smrt njegove ljubavnice, rekla je da “ne zna šta da kaže”.

- Nisam znala da ume da bude tako okrutan – rekla je.

Dmitrijeva majka Galina potvrdila je da je on pomilovan i pušten iz zatvora.

- Moj sin je otišao u rat iz mnogih razloga, želeo je da se iskupi za ono što je uradio – rekla je ona.

Tatjanina sestra Oksana šokirana je što njenoj porodici nije rečeno o puštanju Zelenskog, preneo je Dejli mejl.

- Na suđenju je rečeno da ćemo biti obavešteni o tome gde se on nalazi i gde se kreće. Ništa nam nije rečeno. Moja otac je pisao da traži detalje ali niko nam nije odgovorio – rekla je ona.

Zelenski je jedan od hiljada zatvorenika koji su regrutovani pravo iz zatvora, u shemi pokojnog šefa grupe Vagner, Jevgenija Prigožina, kako bi se pojačali redovi ruskih snaga u Ukrajini. Govoreći u junu, on je tvrdio da se 32.000 regruta vraća u Rusiju sa čistim dosijeom.

Bilo je do sada nekoliko izveštaja o ozbiljnim prekršajima, uključujući silovanje i ubistvo, koje su počinili bivši regrutovani zatvorenici koji su pušteni pre odsluženja kazne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.