PUTIN NA SASTANKU SA PRIPADNICIMA TAJNE SLUŽBE! Na početku svog govora zagrmeo: DA LI SE PLAŠITE?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN NA SASTANKU SA PRIPADNICIMA TAJNE SLUŽBE! Na početku svog govora zagrmeo: "DA LI SE PLAŠITE?!" (VIDEO)

Ruski predsednik se našalio sa pripadnicima FSB!

Ruski predsednik Vladimir Putin na početku svog govora na kolegijumu FSB-a izneo je pitanja koja su na dnevnom redu, nakon čega je službenike pitao: "Plašite li se?"

Kako prenose ruski mediji, u četvrtak, 20. februara, održan je kolegijum i u tom trenutku mikrofon šefa države počeo je da ispušta zvuke.

- Da sumiramo rad u ovim ključnim oblastima, razgovaraćemo o glavnim zadacima za blisku budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ... Da li se plašite? - našalio se ruski lider.

Tokom svog govora, Putin je postavio FSB-u zadatak da obezbedi najviši stepen zaštite tokom proslave 75. godišnjice pobede u Rusiji.

Takođe je napomenuo da očekuje od operativnog odeljenja da obuzda sve pozive na agresiju i nasilje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.