PUTEVI MORAJU BITI PROHODNI, STIĆI ĆEMO DO SVAKOG SELA Mećava zavejala i opštinu Mionica, zimske službe rade PUNOM PAROM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 01:49

"PUTEVI MORAJU BITI PROHODNI, STIĆI ĆEMO DO SVAKOG SELA" Mećava zavejala i opštinu Mionica, zimske službe rade PUNOM PAROM!

Putari su u akciji čišćenja

Predsednik opštine Mionica Boban Janković na terenu je sa ekipama zimske službe koje čiste puteve na teritoriji cele opštine.

Tri ekipe sa dva skipa i kamionom su na terenu od popodnevnih časova, kada su i počele padavine, ali snežni vihori neprestano stvaraju nov pokrivač, saopšteno je iz Opštine Mionica.

Mašine su u Ključu, Rajkoviću, Robajama, Golupcu, Krčmaru, Toliću, Brežđu, Osečenici, Gornjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lajkovcu, Struganiku, Planinici, pa nastavljaju dalje kako bi stigli u svako mesto.

- Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprskos otežanim vremenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. A ja ću i večeras biti sa vrednim radnicima kojima smo doneli hranu jer neprestano rade na čišćenju. Stići ćemo do svakog sela i svakog čoveka - rekao je Janković koji je od radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim, navodi se u saopštenju.

Iz poslovnice Elektrodistribucije u Mionici kažu da je sa snabdevanjem električnom energijom sve stabilno, ali da su oni u pripravnosti ukoliko dođe do nekih smetnji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.