PUT PAKLA KROZ RIPANJ! Ovde je Nevena umirala u mukama nakon MONSTRUOZNOG IŽIVLJAVANJA - istim nožem isekao i njene najmilije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 19:40

PUT PAKLA KROZ RIPANJ! Ovde je Nevena umirala u mukama nakon MONSTRUOZNOG IŽIVLJAVANJA - istim nožem isekao i njene najmilije (FOTO)

Njemu prema našem krivičnom zakonu preti kazna doživotnog zatvora

Stojan Ilić (38) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu pod sumnjom da je ubio N.P. (16), a zatim teško povredio njenu majku, ujaka i baku Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Majka ubijene devojčice nalazi se u kritičnom stanju jer joj je, navodno, Ilić nožem probušio plućnu maramicu. Na njenom telu bilo je sedam uboda.

Obdukcija ubijene N. P. završena je juče, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a maloletnica je sahranjena danas. Imala je ubodne rane u vratu i stomaku. 

Ilić je u ponedeljak oko 14.30 sati svojim automobilom došao u kuću N. P. u Ulici Put za žuti potok u Ripnju i pozvao je da sa njim ide do prodavnice. Sa njima je krenuo i njen brat.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio je na zemlju.

Zatim joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život i trpela bolove, a kasnije preminula.

Telo nesrećne devojke nađeno je u ponedeljak oko 15 sati pored puta u šipražju nedaleko od pruge Beograd - Niš. Na svega kilometar i po od kuće.

Krvavih ruku sa nožem u ruci upao je u kuću u kojoj je živela N.P. Prvo je napao i izbo njenu majku, pa babi i na kraju ujaka. Sve se to odigralo naočigled maloletne devojčice koja je uspela da pobegne napadaču.

Nakon zločina Ilić seo u automobil i pobegao. Kada ga je policija opkolila pretio je da će se ubiti istim nožem kojim je počinio zločin. Ubrzo se predao.

Stojan se na saslušanju branio da su ga spopale crne misli jer mu se N.P. u kolima rugala i smejala. I njena porodica mu se podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih se lečio.

Rekao je da mu je jako žao zbog svega sto se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo. .

Više vesti o ovom monstruoznom zločini čitajte OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA U BOLNICI NE ZNA DA JOJ ĆERKA UBIJENA! Stojan sve priznao, pa se izvlačio na psihičke probleme

Izvor: Blic, 13.Apr.2023, 07:27

Stojan Ilić (38) na saslušanju u tužilaštvu do detalja je opisao kako je i zbog čega ubio N.P. (16) i teško povredio njenu majku S.P., babu M.P. i ujaka D.P. Nesrećna devojčica juče je sahranjena, a prema rečim rođaka, njenoj majci još nije rečeno da je mrtva. Gotovo u isto vreme njen dželat...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.