HOROR KOD VELIKE PLANE: Mladić pucao u tinejdžera (19) pa POBEGAO u Beograd, uhapšen i njegov otac

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 14:08

HOROR KOD VELIKE PLANE: Mladić pucao u tinejdžera (19) pa POBEGAO u Beograd, uhapšen i njegov otac

Intenzivnim radom policijskih sluzbenika, uhapšen je i otac osumnjičenog koji mu je pomogao da pobegne tako što ga je prevezao do Beograda i sakrio pušku, koja je u međuvremenu pronađena.

Policijski službenici PU Smederevo, zajedno sa pripadnicima policije u Beogradu, u saradnji sa Visim javnim tuzilastvom u Smederevu, uhapsili su tokom ranih jutarnjih sati muškarca (23) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ubistvo u pokusaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Nedozvoljena proizvodnja, drzanje, nošenje i promet oruzja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni sinoć, nakon verbalne rasprave, ispred kuće u kojoj živi, iz puške koju je nelegalno posedovao, ispalio jedan hitac u predeo stomaka oštećenom tinejdžeru (19), nanoseći mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

(Srbija Danas/Blic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UPUCAO GA U STOMAK ZBOG DEVOJKE?! Novi detalji zločina kod Velike Plane: Pucaču otac pomogao da pobegne i sakrije oružje: Mladiću (19) se bore za život

Izvor: Blic, 22.Dec.2023

Mladić A.M. (23) uhapšen je rano jutros po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu zbog sumnje da je pokušao da ubije tinejdžera N.D. (19) u naselju nedaleko od Velike Plane. Pored A.M. uhapšen je i njegov otac (54) zbog sumnje da je pomogao sinu da nakon pucnjave pobegne za Beograd i sakrije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.