PUPS utvrdio sporazum sa SPS i JS

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS utvrdio sporazum sa SPS i JS

Beograd -- Glavni odbor PUPS je utvrdio koalicioni sporazum o zajedničkom izlasku na izbore sa SPS i Jedinstvenom Srbijom i utvrdio listu kandidata za narodne poslanike.

Glavni odbor stranke je jednoglasno usvojio i utvrdjenu listu kandidata za narodne poslanike.

Predsednik PUPS Jovan Krkobabić je rekao da je "funkcija narodnog poslanika velika odgovornost... pre svega prema gradjanima koji od nas očekuju da radimo u njihovom interesu".

Tu smo zbog penzionera i svih socijalno ugroženih gradjana, ako štitimo njih, onda ima smisla da postojimo, rekao je dr Krkobabić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPS utvrdio koalicioni sporazum sa SPS i JS

Izvor: Studio B, 18.Mar.2012

Glavni odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije je danas utvrdio koalicioni sporazum o zajedničkom izlasku na izbore sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom i utvrdio listu kandidata za narodne poslanike. ..Glavni odbor stranke je jednoglasno usvojio i utvrđenu listu kandidata...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.