PUPS-ovac pucao zbog koalicije s DS

Izvor: B92, 14.Jun.2012, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS-ovac pucao zbog koalicije s DS

Barajevo -- Odbornik PUPS u Barajevu pucao preksinoć ispred svoje kuće u Velikom Boriku da bi rasterao meštane, koji su protestovali jer je on prešao u koaliciji s DS.

73-godišnji odbornik, Radoje Davidović, kaže za Kurir da se paljbom u vazduh iz pištolja samo branio od meštana koji su se okupili u dvorištu njegove kuće, te da se uplašio da će stradati.

"Bio je mrak, oko 23.45, kad sam začuo urlanje, buku, kočnice i automobile. Da budem iskren, uplašio sam se. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U godinama sam i živim sam, nije mi bilo prijatno. Oko 20 automobila i 50 duša stajalo je oko moje ograde. Jedan auto se parkirao u dvorište. Počeli su da urlaju uglas 'lopove', da se deru i viču", priča Davidović i nastavlja:

"Da bih ih uplašio i rasterao, uzeo sam pištolj, za koji imam urednu dozvolu, i ispalio jedan il’ dva metka uvis."

Odbornik PUPS sumnja da iza svega stoji SNS iz Barajeva. Međutim, u Mesnom odboru naprednjaka to negiraju, ali priznaju da podržavaju "ogorčen narod koji je protestovao".

"To nije organizovala SNS, ali da sam znao, sam bih im se pridružio. Davidović se nekoliko dana ranije kleo da će biti u koaliciji sa SNS", kaže Marko Matanović, član SNS i dodaje da osuđuje svaki vid nasilja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.