PUPS neće smetati Krstiću

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PUPS neće 'smetati' Krstiću"

Beograd -- Zamenik predsednika PUPS Milan Krkobabić kaže da nije u sukobu s Aleksandrom Vučićem i da njegova partija neće praviti probleme novom ministru finansija.

"Vučić i ja uvek pričamo otvoreno i direktno, tu nema zle namere, to je krajnje pošten odnos", kazao je Krkobabić za televiziju "Pink" komentarišući žučnu raspravu s potpredsednikom Vlade u subotu u Skupštini Srbije.

On je istakao da je sa Vučićem postigao konsenzus o pokretanju privredne aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i borbi protiv organizovanog kriminala.

"Svuda je neophodan rezultat, ako nema rezultata - ideš. Ja sam i u skupštini istakao da su tri najvažnije stvari rezultat, hrabrost i odgovornost", kazao je Krkobabić, koji je i generalni direktor PTT-a.

On je naveo da je to bio "poziv za akciju" i da bi voleo da novi ministri finansija i privrede pozovu na razgovor direktore javnih preduzeća, da ih saslušaju i vide šta oni mogu da urade za privredni oporavak zemlje.

Prema njegovim rečima, PUPS neće biti problem za ministra finansija, jer i u toj stranci smatraju da ušteda mora biti.

"Ušteda se podrazumeva, tamo gde možete da uštedite, ali se na nečemu ne može štetedi. Kako štedeti na 480.000 ljudi koji primaju manje od 15.000 dinara?", upitao je Krkobabić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"PUPS neće 'smetati' Krstiću"

Izvor: RTV Pink, 02.Sep.2013

. . . Zamenik predsednika PUPS Milan Krkobabić kaže da nije u sukobu s Aleksandrom Vučićem i da njegova partija neće praviti probleme novom ministru finansija.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.