Marijana Đoković: Južni Banat biće ponovo  u znaku PUPS-a

Izvor: Beta, 10.Apr.2023, 20:45

Marijana Đoković: Južni Banat biće ponovo u znaku PUPS-a

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda saopštila je danas da je za predsednicu opštinskog odbora u Kovinu izabrana Marijana Đoković.Na izbornoj skupštini u tom gradu novoizabrana predsednica izjavila je da će "Južni Banat biti ponovo u znaku PUPS-a"."Sjajni rezultati koje smo imali u Кovinu obavezuju nas da ih ponovimo. Sva sela od Bavaništa, Pločica, Deliblata, Gaja, pa do Mramorka, svi naši mesni odbori sa ponosom se sećaju prvog izbornog rezultata PUPS-a iz 2006. godine, kada smo imali četiri odbornika. Zahvalnost zato dugujemo tadašnjim potpredsednicima PUPS-a koji su pomagali u kampanji Milanu Krkobabiću i posebno velikom stvaraocu i humanisti, režiseru i glumcu, sada počivšem Ljubiši Samardžiću. Socijalna prvda na delu to je naš putokaz", rekla je Đoković.Na skupu je istaknuto da su rezultati postignuti u prethodnom periodu i onome za šta se Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda zalaže.Odlukom države da od januara 2023. godine penzije prate plate, ostvaruje se osnovni vrednosni stav Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda – poznat kao Tri P, čime se omogućava da penzije učitelja, lekara ili vojnika rastu onoliko koliko rastu primanja njihovih aktivnih kolega, navedeno je u saopštenju PUPS-a.Predlog lidera PUPS – Solidarnost ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Marijana Đoković: Južni Banat biće ponovo je u znaku PUPS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2023, 12:53

Novoizabrana predsednica Opštinskog odbora Kovin Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Marijana Đoković, izjavila je: "Južni Banat biće ponovo u znaku PUPS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.