Izvor: B92, 17.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS-SDP: Poziv penzionerima

Beograd -- PUPS i SDP na konvenciji predstavili kandidate za poslanike čime su počelu izbornu kampanju pod sloganom "Iskustvo i energija".

Nosioci izborne liste koalicije Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Socijaldemokratske partije, Jovan Krkobabić i Nebojša Čović izjavili su da je njihov cilj ulazak u Skupštinu kako bi stvorili uslove za bolji život penzionera i ostalih građana.

Kandidati za poslanike su i glumica Radmila Živković i predsednik opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svilajnac Dobrivoje Budimirović, Bidža. Koalicija će u kampanji nastupati pod sloganom „iskustvo i energija", a njeni predstavnici uvereni su da će ući u parlament na „velika vrata":

"Propovedaju kako će povećati penzije, poboljšati životni standard, kako će smanjiti cene lekova, a zdravstvenu zaštitu dovesti do stepena ljudskog dostojanstva. Koji su to ljudi, to su oni koji su upravo doneli te genocidne zakone i propise kojima je ova populacija dovedena do smrti, do nestajanja", kazao je Krkobabić.

Krkobabić je rekao i da više od 400.000 penzionera u Srbiji gladuje, a da više od 60 odsto te populacije prima penziju nižu od prosečne plate.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.