Izvor: B92, 05.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Penzioneri nisu naivni

Beograd -- Jovan Krkobabić kaže da je za penzionere uvredljivo da ih gotovo sve političke stranke smatraju naivnim i lakovernim.

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera (PUPS) kaže da im obećavaju bolji standard posle izbora. "Pitam se zašto poslanici tih partija nisu glasali protiv seta genocidnih zakona, pogubnih za penzionere, ako su stvarno želeli da zaštite penzionersku populaciju", rekao je Krkobabić.

U saopštenju koalicije PUPS-a i Socijaldemokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partije navodi se da je Krkobabić istakao da su penzionerima "prvo odrezali glavu, pa sada hoće da im je vrate nazad".

"To nije moguće i mi više ne verujemo nijednoj od tih partija," rekao je Krkobabić.

Krkobabić je dodao da "sve političke stranke koje su u Skupštini Srbije pružile podršku setu zakona pogubnih za penzionere sada u svojim predizbornim kampanjama obećavaju najstarijoj populaciji povećanje penzija i zalaganje za zaštitu penzionerskog standarda".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.