PUNjENE FRANCUSKE PRŽENICE: Najukusnije koje ste probali do sada, sjajan predlog za doručak ili večeru

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2023, 19:11

PUNjENE FRANCUSKE PRŽENICE: Najukusnije koje ste probali do sada, sjajan predlog za doručak ili večeru

Marina Cvetković
·
·
Quantity of comments: 0
Punjene francuske prženice: Najukusnije koje ste probali do sada, sjajan predlog za DORUČAK ili večeru (RECEPT) Kada nemate ideju šta za doručak, imamo sjajan predlog za vas



Foto: Shutterstock
Ove sastojke sigurno svi imate u kući. Ono što je odlična vest, veoma se lako i brzo spremaju, a ništa lepše nego započeti dan toplim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << doručkom, predivnog mirisa.
Sastojci:
12 kriški starog hleba
6 listova kačkavalja
6 listova šunke
3 crvene paprike ili paradajza
4 jaja
50 ml mleka
pola kašičice soli
Priprema:
Hleb isecite na tanje kriške. Odvojte po dve kriške hleba, između stavite list šunke i kačkavalja. Po ukusnu možete dodati seckanu pečenu ili svežu crvenu papriku ili paradajz. Umutite jaja i dodajte mleko.
Između dva parčeta hleba stavite list šunke i kačkavalja.
Umutite jaja sa solju, pa dodajte mleko i sjedinite. Ugrejte ulje. 
U pripremljenu smesu umočite prvo jednu, pa drugu stranu hleba, i spustite u vruće ulje.
Pecite jednu stranu dok ne porumeni, pa kada okrenete pritisnite viljškom da se kriške dobro zalepe.
Gotove prženice izvadite na ubrus da upiju višak masnoće, pa poslužite tople.
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU



Opširnije
Izvor: Novosti.rs



Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.