PUNOLETNA

Izvor: Kurir, 11.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNOLETNA

Zorana Pavić u četvrtak u klubu „Plato“ obeležila 18 godina estradnog rada i predstavila novi CD

Preksinoć je u klubu „Plato“ pevačica Zorana Pavić proslavila 18 godina postojanja na estradi i tom prilikom promovisala je novi CD „Da mi ime ne zaboraviš„. Gosti koji su došli da uveličaju punoletstvo postojanja na estradi pop pevačice Zorane Pavić uživali su u ćaskanju uz iće i piće čekajući da se slavljenica pokloni i kaže koju. Zorana nam je u bekstejdžu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekla da ima neopisivu tremu, jer je tu legenda Đorđe Marjanović, s kojim je prvi put krenula na turneju i od koga je mnogo naučila. Prošli smo kroz mali vremeplov, a onda je slavljenica izašla na binu, i dok su je obasipali cvećem, zahvalila se svima što su u tolikom broju došli da podele radost i uživaju u slavlju.

Kolege su joj dale podršku, pa su žurki pored Đorđa Marjanovića prisustvovali i Tijana Dapčević, Aleksandra Perović s verenikom, Bjela, Knez, Tatjana Olujić, voditeljke Biljana Spasić i Nataša Ilić, Braja, Jellena, Marina Živković, Ivana iz Legendi, Margit Savović, Žika Jelić iz YU grupe... U društvu nežnije polovine pojavio se Milić Vukašinović, koji s lica nije skidao kez od 16.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.