PUNIM SRCEM ZA NAJLEPŠE ŽELJE MLADIH TALENATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:50

PUNIM SRCEM ZA NAJLEPŠE ŽELJE MLADIH TALENATA

Sa ciljem da mladima pruži podršku da ostvare snove i razviju svoje talente, Najlepše želje, jedan od najvoljenijih brendova sa dugom tradicijom, uručile su donaciju od milion dinara Fondaciji 1%, kao podstrek za nove pozitivne promene u društvu.
Kao brend koji istinski veruje u angažovanje i pristup punim srcem u svemu što radi, Najlepše želje veruju da Srbija obiluje talentovanim pojedincima koji čekaju pravu priliku da budu prepoznati i podržani. Ključno je identifikovati ove talente na vreme i pružiti im adekvatnu podršku kako bi mogli da razviju svoj puni potencijal, što Najlepše želje ovom donacijom i čine.
„Najlepše želje oduvek veruju u snagu mladih talenata i njihov neograničen potencijal...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.