PUNI SE KOVID BOLNICA U BATAJNICI: Težak vikend i veliki broj novih prijema

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 09:41

PUNI SE KOVID BOLNICA U BATAJNICI: Težak vikend i veliki broj novih prijema

Za dva dana u kovid bolnicu u Batajnici primljeno 190 osoba, ostalo slobodno još samo 50 postelja

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je juče da je vikend bio veoma težak i naporan, navodeći da je za dva dana u tu bolnicu primljeno više od 190 osoba.

- Od kada radi ova kovid bolnica nismo imali teži vikend. Više od 190 ljudi primljeno je za dva dana u kovid bolnicu u Batajnici, a za proteklih pet dana oko 500 - rekla je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodala da je u toj bolnici ostalo još 50 mesta.

Dodala je da su 4. marta, posle tri meseca rada bolnice u Batajnici, imali 3.500 pacijenata, a da ih je sada 3.900.

- Rapidno se povećava broj obolelih sa teškom kliničkom slikom - navela je Adžić Vukičevićeva.

Građanima je poručila da maksimalno budu odgovorni prema sebi i drugima i da se vakcinišu.

- Svako naše neodgovorno ponašanje može nekog od naših najmilijih da košta života. Stoga molim građane da prime jednu od četiri vakcine koje im se daju kao na tacni kako bismo svi preživeli ovu katastrofu koja nas je zadesila - dodala je Adžić Vukičevićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.