PUKOM SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Užas na pružnom prelazu: Voz naleteo na automobil - dve devojke ČUDOM preživele, vozilo potpuno smrskano

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 18:09

PUKOM SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA! Užas na pružnom prelazu: Voz naleteo na automobil - dve devojke ČUDOM preživele, vozilo potpuno smrskano

Drama u Slavoniji

Na pružnom prelazu kod Požege u Hrvatskoj danas se dogodila nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je voz naleteo na auto koji je potpuno smrskan, ali tom prilikom ipak niko nije poginuo.

Nesreća se dogodila u mestu Trenkovo u Mirogojskoj ulici, prenela je Hina. Kako je objavila policija, 26-godišnja devojka je upravljala automobilom, i kada je došla do nezaštićenog prelaza preko železničke pruge nije zaustavila vozilo na vidno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavljeni znak "obavezno zaustavljanje" usled čega je došlo do udara teretnog voza u zadnji levi bočni deo auta.

Iako je automobil potpuno smrskan, niko nije smrtno stradao.

Devojka koja je bila na mestu vozača je lakše povređena, dok je putnica iz automobila stara 23 godine zadobila teške povrede.

Protiv 26-godišnjakinje sledi krivična prijava zbog počinjenog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće u drumskom saobraćaju, objavila je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AUTOMOBIL SMRSKAN KAO KONZERVA Stravičan sudar na pružnom prelazu, dve devojke čudom preživele (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Sep.2023

Na pružnom prelazu kod Požege u Hrvatskoj danas se dogodila nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je voz naleteo na auto koji je potpuno smrskan, ali tom prilikom srećom niko nije poginuo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.