PUKLA TIKVA U CRNOJ GORI: Svađa u pobedničkoj koaliciji, oglasio se Medojević i poslao moćnu poruku Krivokapiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 22:13

PUKLA TIKVA U CRNOJ GORI: Svađa u pobedničkoj koaliciji, oglasio se Medojević i poslao moćnu poruku Krivokapiću

Predsednik PzP Nebojša Medojević reagovao je danas na izjavu mandatara Zdravka Krivokapića

, da bi Vlada Crne Gore imala "niži nivo reputacije" ako bi u njoj bila trojica lidera DF-a i poručio da to može da kaže samo neko ko je u dilu sa Milom Đukanovićem.

- Ovo može da izjavi samo neko ko je napravio dil sa Đukanovićem. Protiv njega (Krivokapić) nije rekao nijednu reč. Smeta DF, ne smeta DPS - napisao je Medojević na svom Tviter nalogu.

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moze da izjavi samo neko ko je napravio dil sa Djukanovicem Protiv njega nije rekao nijednu rijec. Smeta DF, Ne smeta DPS

Krivokapić: Vlada bi imala niži nivo reputacije ako bi u njoj bili Mandić, Medojević i Knežević https://t.co/aGglCwMSp3 putem servisa @Vijestime

— Nebojsa Medojevic (@NebojsaMedojevi) October 29, 2020

Krivokapić je za Nedeljnik rekao i da vlada sa političkim liderima Andrijom Mandićem, Milanom Kneževićem i Medojevićem, "ne bi bila svesrdno prihvaćena od relevantnih međunarodnih institucija".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.