PUKAO ZBOG MILANOVIĆA: Napao svoj televizor, raskopčao pantalone, a onda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKAO ZBOG MILANOVIĆA: Napao svoj televizor, raskopčao pantalone, a onda... (VIDEO)

Nepoznati muškarac u Hrvatskoj potpuno je izgubio živce nakon što je proglašena pobeda Zorana Milanovića.

Prvo je sa kauča, nakon što su mu ukućani rekli da mu je Milanović predsednik narednih pet godina, počeo psovati, a onda je ustao i pljuvao prema televizoru.

Zatim je krenuo prema okićenoj jelki i nogom počeo bacati ukrase sa nje, usput i dalje psujući "pas mater, hrvatsku majku" i tako redom, da bi na vrhuncu potpunog šoka zbog Milanovićeve pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao do televizora i otkopčao pantalone dok je na ekranu bio Milanović i naslonio svoje međunožje na ekran.

Ko je muškarac sa snimka nije poznato. Ispod video-snimka na društvenim mrežama piše "Božić u Hercegovini", dok neki pišu da je iz Dubrovnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.