PUDLICA RASKRINKALA PREVARANTKINJU: Izvršila savršen zločin, lažirala svoju smrt, ali je odao kućni ljubimac

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 13:24

PUDLICA RASKRINKALA PREVARANTKINJU: Izvršila savršen zločin, lažirala svoju smrt, ali je odao kućni ljubimac

Neobična i interesantna vest

Nemačka prevarantkinja (47), koja živi na Majorci, lažirala je vlastitu smrt, ali njen pokušaj prevare raskrinkao je njen kućni ljubimac.

Žena, koju je uhapsila španska policija, sumnjiči se da je proneverila oko milion evra iz nemačke kompanije za solarnu energiju u kojoj je radila, izvestila je novinska agencija DPA.

Kad su privatni detektivi, koje je angažovala oštećena kompanija iz Rostoka na severu Nemačke, počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da "njuškaju" po društvenim mrežama, otkrili su kako dotična gospođa ima neobičnog ljubimca - divovsku pudlu, a upravo ta informacija na kraju je i dovela do njenog hapšenja.

#Mallorca #fraud #Pets “Dead Fraudster” Exposed By Pet Poodle In Mallorca https://t.co/ouddNcJ9M5

— Jose F. Valentin (@jovajo) May 6, 2021

Naime, istražitelji su 47-godišnjakinju locirali u luksuznoj vili u Santa Ponči nakon što su spazili muškarca koji je šetao njenu pudlicu, pasminu koja baš i nije često viđena na ostrvu.

Nemica je puštena da se brani sa slobode nakon što je priznala da je lažirala vlastitu smrt i platila kauciju.

I njeni roditelji učestvovali su u ovoj bizarnoj priči tvrdeći kako im je ćerka poginula u saobraćajnoj nesreći u martu 2020. godine. Policija je otkrila kako je žena zapravo i dalje živela na Majorci koristeći se lažnim ličnim dokumentima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.