PUCNjAVA U NIŠU: U obračunu Roma na Stočnom trgu ranjen muškarac (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U NIŠU: U obračunu Roma na Stočnom trgu ranjen muškarac (FOTO)

Jedna osoba ranjena u vatrenim oružjem oko 18 sati i 30 minuta na Stočnom trgu u Nišu NIŠ – Jedna osoba je ranjena u pucnjavi koja se večeras oko 18 časova i 40 minuta dogodila na Stočnom trgu u Nišu, potvrđeno je "Novostima" u Policijskoj upravi.Muškarac je prebačen u Klinički centar i prema prvim informacijama nije u životnoj opasnosti. Na licu mesta su tri policijska vozila i Hitna pomoć. Brojni pripadnici policije pokušavaju da obuzdaju zavađene Rome koji su se međusobno sukobili. U nekoliko navrata bilo je nastrataja i na pripadnike policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNjAVA U NIŠU: U obračunu Roma na Stočnom trgu ranjena dva muškarca (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2017

Dve osobe ranjene su vatrenim oružjem oko 18 sati i 40 minuta na Stočnom trgu u Nišu NIŠ – Dve osobe su ranjene u pucnjavi koja se večeras oko 18 časova i 40 minuta dogodila na Stočnom trgu u Nišu, saznaju "Novosti". Dvojica muškaraca srednjih godina prebačena su Klinički...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.