PUCNJAVA na Bežanijskoj kosi: Meci prštali na sve strane, stanari u PANICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA na Bežanijskoj kosi: Meci prštali na sve strane, stanari u PANICI!

Sukob dve bande?

U naselju Bežanijska kosa došlo je do pucnjave, kada je neidentifikovana osoba ispalila dva metka u ulazna vrata stana Anke B.

Kako saznaje Alo,  u noći između ponedeljka i utorka stanare zgrade na Bežanijiskoj kosi u ulici Ismeta Mujezinovića probudila je pucnjava.

Policija je odmah obaveštena, a po dolasku na mesto incidenta odmah su uzeli izjave stanara.

Saslušana je i Anka B., koja je rekla da se nikome nije zamerila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da niko nije imao razlog da joj puca u vrata.

U cilju istrage, policija je uzela i video-snimke sa okolnih zgrada kako bi eventualno otkrila ko je i zašto pucao.

Prema navodima dobro obaveštenog izvora, ne isključuje se mogućnost da su se sukobile dve grupe, pa su meci slučajno završili u Ankinim vratima.

- Istraga ide u svim pravcima, proveravaju se mogućnosti da je neko greškom pucao u njena vrata ili je u pitanju nešto drugo. Stanari zgrade su rekli da ništa sumnjivo nisu videli, a ni čuli - rekao je sagovornik blizak istrazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.