PUCNJAVA U ZENICI: Ranjeni mladić izgubio bitku za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 21:52

PUCNJAVA U ZENICI: Ranjeni mladić izgubio bitku za život

Pucnjava se desila u mestu Sebuja u okolini Zenice

Jedna osoba poginula je danas u pucnjavi u kojoj su učestvovala tri muškarca u Zenici u BiH, saopšteno je iz policije Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

Ranjeni muškarac B.D. (1985) dovezen je u popodnevnim satima u Kantonalnu bolnicu Zenica, u kojoj je nakon zadobijenih povreda preminuo.

- i upotrijebljen je pištolj, a učesvovala su trojca muškaraca T.A. (1996), H.D. (1996) i B.D. (1985) i svi su iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zenice - naveli su iz MUP-a ZDK.

Nakon što je B.D. dovezen u bolnicu, H.D. je pobegao vozilom marke "Pežo" i u toku je potraga za njim, a treći muškarac T.A. je ostao u bolnici.

Osim preminulog, u pucnjavi niko više nije povređen, istakli su u MUP-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUCALI U FLAŠU! UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MLADIĆA: Detalji pucnjave u Zenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 01:38

Pucnjava se desila u mestu Sebuja u okolini Zenice..Nakon što je danas 34-godišnji B. D. iz Zenice preminuo od posledica teškog ranjavanja iz pištolja, policija je došla do novih detalja ovog slučaja koji istražuju kao krivično delo ubistvo...Naime, B. D. se sa H. D. (34) i T. A. (24) sastao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.